You are here

Home

Ritregistratie

Ritregistratie is de basis van Expediplan. Door hergebruik van historische gegevens is invoeren en inplannen van ritten zeer eenvoudig en snel. Het automatisch berekenen van rit tijden en kosten geven direct inzicht in de opbrengst van de opdracht.

  • Eenvoudig in gebruik - hergebruik van opgeslagen locaties.
  • Snelle invoer - alle schermen zijn via toetscombinaties te benaderen.
  • Goed overzicht van lopende opdrachten
  • Makkelijk terug zoeken in de opdrachten

Na een lange zoektocht hebben we Expediplan gevonden. Het pakket is gebouwd in samenwerking met tank en container transport organisaties en sluit daarom perfect aan.

Overzicht opdrachten

Goed overzicht hebben over de ritten en de huidige status is belangrijk voor het bewaken van uw werk. Ook het terugvinden van gereden ritten naar aanleiding van een dispuut of ontvangst van een bekeuring kan makkelijk in het zoek- en overzichtsscherm.

Wijzigen van een opdracht

Alle gegevens rondom een opdracht zijn aan te passen. Ook de staffels en prijzen die automatisch worden toegekend zijn te corrigeren.

Route plannen binnen een rit

Tijdens het opgeven van een locatie geeft Expediplan direct een lijst met bekende bestemmingen aan hand van de reeds ingegeven letters.

Van de opgegeven route berekent Expediplan vervolgens automatisch het aantal kilometers, duur en tolkosten.

Werkelijke ritsituatie

Een planning loopt in de werkelijkheid altijd anders. Bij het doorgeven van de planning aan de chauffeur maakt Expediplan een kopie van de 'planning' gegevens naar 'planning realisatie'. Voor een correcte facturatie worden alleen de wijzigingen in de 'planning realisatie' gecorrigeerd. Indien er een koppeling is met een boardcomputer kan dit automatisch worden bijgewerkt door de chauffeur.

Vaste ritten hergebruiken

Vaak terugkerende ritten kunnen worden opgeslagen. Het plannen van ritten voor een klant gaat veel sneller door het snel kunnen selecteren uit deze ritten. De start en eind tijden worden hierbij ook automatisch berekend. Dit scheelt veel tijd.

Kaart weergave van route

Met een druk op de knop heeft u de geplande route zichtbaar in google maps. Dit geeft direct inzicht in de route, alternatieve routes en actuele drukte op de weg.